Medicina cuantică vindecă organismul uman la nivel subatomic

Populare

Cum erau să ajungă, direct în Constituţie, texte din predici

Text: Daniel Bâlbă Impunerea căsătoriei „tradiţionale“ în Constituţia ţării ar fi fost văzută ca o mare realizare şi mărturisire de...

Supplex Libellus Valachorum (1791 și 1792)

Secolul al XVIII-lea a fost dominat de raţionalism, precum şi de regândirea locului şi rolului statului, a raporturilor dintre...

Tudor Vladimirescu, domnul fără coroană al Țării Românești

Tudor Vladimirescu este una dintre personalitățile gorjene emblematice pentru istoria românilor. Au trecut 201 ani de la măreața lui...

Text: Milena Ispas

Cunoașterea ridică la un alt nivel conștiința umană, acolo unde fizica cuantică explică misterul și esența vieții, existența universurilor paralele, paradox pe care profesorul Feynman îl percepe ca pe un conflict între realitate și ceea ce credem noi că ar trebui să fie realitatea. Marile genii ale științei, Albert Einstein, Niels Bohr, Werner Heisenberg, Erwin Schrödinger și alții, au creat cadrul matematic al concepției cuantice. Noul concept a așezat existența pe noi vectori ai creației, spulberând limitele științei în toate domeniile.

 

Laureat al premiului Nobel pentru fizică cuantică în 1924, Louis de Broglie a arătat că fiecare particulă are atașată o undă-pilot care o poartă prin lume. Astăzi, se știe că fiecare electron din copul uman poate emite fotoni, ce pot influenţa, procesele biochimice de care depinde sănătatea noastră. Deschiderea spre cercetarea subatomică a dus la apariția medicinei cuantice.

Pentru a înțelege mai bine această nouă proiecție asupra corpului uman am apelat la dna. Florica Munteanu, unul dintre cei mai buni specialiști din România în terapia cuantică de biofeedback, specialist în medicină terapia cuantică de biofeedback, membru al Societății Naturiștilor din Germania, membru BIT (Biorezonanz International Therapy) Psiholog și director la clinica DermaVital din București.

 

Corpul uman rămâne cel mai mare mister al creației, cum puteți explica pe înțelesul tuturor noua abordare a medicinei cuantice?

 

Florica Munteanu: Medicina energo-informațională are la bază fizica cuantică, o fizică modernă care se impune tot mai mult în toate domeniile de cercetare.  Analizează procesele chimice din organismul viu, așa cum se  produc. Informația energetică a existat dintotdeauna în organimele vii, nu au existat însă aparatele care pot descifra această informație și de a o folosi în scop terapeutic. Până nu a aparut microscopul, nimeni nu știa de viruși sau bacterii, respectiv, efectul lor nociv când depășesc un anumit nivel în organism. Aparatele de  biorezonanță depistează frecvențele patologice din corpul aflat în terapie și le neutralizează, întrerupând fenomenul de autodistrugere al organismului și asta este posibil pentru că așa cum spunea Albert Einstein, materia este o energie condensată și că energia se poate transforma în materie și invers, iar Erwin Schrödinger, laureat al premiului Nobel pentru fizică cuantică, susţinea că, de fapt, corpul nostru este un pachet de unde.

Știm astăzi, mulțumită  fizicii cuantice, că fiecare bacterie, virus sau parazit, emite frecvențe energetice. Aceste frecvențe pot fi modulate în favoarea pacientului, iar terapia este personalizată, conform statutului energetic al persoanei aflată în tratament. Sănătatea este o stare optimă de bunăstare fizică și psihică, nu înseamnă doar absența bolii.

Scientific Consciousness Interface Operation este o medicină blândă, fără chimie, fără efecte secundare, care se adresează atât copiilor, cât și adulților indiferent de vârstă. Timpul în care totul se trata cu medicamente a trecut, timpul în care informația energetică a corpului joacă rolul esențial în vindecare este prezent.

Omenirea este agresată mental și fizic de un virus care a destabilizat întreaga societate. Ce ascunde acest fenomen de masă?

 

Florica Munteanu: Corpul uman poate fi asemuit unui autobuz care transportă în permanență virusi, bacterii, paraziti, metale grele, candida…, diferite noxe toxice, care trăiesc într-o simbioză, până în momentul când se depășește un anumit nivel, adică devin patogene și simbioza nu mai există. Boala vine din interiorul nostru, atunci când imunitatea corpului este în dezechilibru sau vine din afară, atunci când, în organism există o „fereastră” pe unde „intrusul” intră.

Datorită pandemiei, care a cuprins întreaga planetă, virușii au devenit o amenințare care de doi ani ne domină viețile. Într-un fel sau altul, mereu suntem confruntați cu informații din domeniu. Din punct de vedere biochimic, virușii sunt morți. Neavând un metabolism propriu, au nevoie în permanență să traiască și să se înmulțească într-un organism viu. Pare un paradox! Dacă virușii sunt morti, cum reușesc să ia chiar viața „gazdei în care trăiește”?

Viruși sunt îmbracați într-un înveliș proteic presărat cu mai mulți receptori, un fel de antene care analizează în permanență corpul și se îndreaptă spre organul sau sistemul cu cele mai multe probleme de sănătate, unde se înmulțesc rapid. Virușii au existat înaintea omului pe pământ, ei se găsesc acolo unde este viață, chiar și în oceane sau ghețare. Cercetătorii susțin că ar exista peste 100 milioane de diferite tipuri de viruși.

„Când sistemul imunitar este scăzut, virușii au <<o ușă deschisă>> prin care intră în corp. Transmiterea se face prin salivă, tuse, strănut…, particule de salivă se răspândesc în aer. Patologia celulară susține că boala începe în celulă, tot de aici începe și viața. Fără un sistem imunitar în echilibru nu există nicio vindecare. Atâta timp cât corpul este într-un echilibru bazic și imunitatea corpului este în balanță”.(Otto Warburg, medic german, laureat al premiului Nobel pentru medicină)

Ce soluții poate aduce această terapie cuantică de biofeedback?

 

Florica Munteanu: Cu ajutorul sistemului Scientific Consciousness Interface Operation, putem face o scanare cuantică a organismului, să evaluăm starea de sănătate a fiecărui organ, ţesut sau celulă din organismul pacientului prin amplificarea și analizarea semnalelor emise de acestea. Chiar mai mult, aparatul poate emite unde, care să corecteze eventualele tulburări ondulatorii pe care le prezintă organismul respectiv, ceea ce poate să pară de necrezut.

Consider că prea multă atenție se acordă virușilor și prea puțină atenție omului. Corpul se poate vindeca atunci când se află în stare de echilibru, iar organele funcționează precum rotițele unui ceas. A trata cauza și nu simptomul este obiectivul principal în terapiile medicinei energo-informaționale, dar cu toții trebuie să avem grijă ca alimentația să fie echilibrată, din care să nu lipsească zincul, seleniul și vitamina C, pe care le putem lua și din suplimenți alimentari, să avem un mental pozitiv și să facem mișcare în aer liber.

Medicina energo-informațională vine în această perioadă a pandemiei cu programe de readucere în stare de echilibru a imunității înnăscute, prin terapia 4W, iar pentru persoanele care au trecut prin infecția cu Covid-19 aplicăm terapia Post-Covid sau terapia Post-Vaccin.

Imunitatea înnăscută, este primul „soldat” care trebuie să sară în apărarea noastră atunci când suntem atacați de un intrus (virus/bacterie…). Imunitatea poate avea fisuri din naștere sau dobândite pe parcursul vieții. Autoreglarea ei, așa cum are nevoie corpul, este esențială pentru sănătatea omului. Este foarte important ca omul să fie tratat în integralitatea lui fizică, psihică și emoțională, prin autoreglarea energetică a fiecărui organ, ce duce la reglarea sistemului imunitar și metabolic.

Când a apărut această abordare subatomică a organismului uman, și primul experiment în medicina cuantică de biofeedback?

Florica Munteanu: Cel mai mare geniu al tutror timpurilor Nikola Tesla, a intuit că specia umană reprezintă mai mult decât un corp material, că este și un corp de energie și că atunci când oscilațiile electrice vor fi descifrate, înțelese și aplicate, se va crea un sistem universal de vindecare, care va amplifica energia vitală și reacția de regenerare a corpului uman încât să-i permită să alunge orice boală. Pentru ca noi să trăim deschiși către univers, trebuie să ne raportăm la corpul nostru ca la un corp de energie nu ca la un corp material.

În jurul anilor 1890, Nikola Tesla împreună cu asistentul său au fost nevoiți să lucreze într-un proiect legat de câmpul de înaltă frecvență de 62-70 de mii până la milioane de hertzi, ceea ce presupune o vibrație foarte înaltă și fină. Nevoiți să stea într-un câmp cu potențial electrostatic negativ, au observat că funcțiile corpului se optimizau si de-a lungul a 6 luni de zile, foarte multe afecțiuni legate de inima, memorie, gândire și oboseală s-au vindecat. Tesla a cercetetat fenomenul și a pus la punct un aparat ce funcționa ca un încărcător biologic, ce modifica potențialul de membrană celulară. În 1890, el a prezentat dispozitivul la expoziția de știință din America. Rezultatele au fost impresionante, iar în 1924 această terapie era deja intens aplicată. Unul dintre elevii lui Tesla, un austriac, a construit un institut care se bazează pe terapia cu câmp electrostatic și înaltă frecvență.

În perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, în timpul celui de Al Treilea Reich, Rudolf  Hess – adjunctul lui Hitler -, având mari probleme de sănătate, a ajuns la acest institut din Viena, unde s-a vindecat într-o lună de zile. În același an, 1924, această descoperire a fost blocată până în 1956, când a fost preluată de sovietici. Tehnologia lui Tesla a fost folosită pentru astronauții afectați de lipsa gravitației a fost testată în spitale, în pregătirea soldaților, a trupelor de elită, a sportivilor, a oamenilor care vor să-și depășească limitele. Această descoperire i-a uimit, depășindu-le așteptările. La nici doi ani, japonezii au demarat și ei cercetare în acest domeniu.

Ulterior, după zeci de ani de cercetare în domeniul bioenergiei și fizicii cuantice, s-a deschis ușa medicinei secolului XXI: „medicina cuantică”.

La o frecvență de 72.000 de hertz reușești să deblochezi aproape instant meridianele energetice ale corpului, dar pentru a înțelege cum funcționează lucrurile în lumea reală, mecanica cuantică trebuie să fie combinată cu alte elemente ale fizicii, în principal, teoria relativității speciale a lui Albert Einstein.

 

Pentru mai multe informații accesați: www.dermavital-med.ro, tel: 021 3224004 sau 0731 871 968.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Cum erau să ajungă, direct în Constituţie, texte din predici

Text: Daniel Bâlbă Impunerea căsătoriei „tradiţionale“ în Constituţia ţării ar fi fost văzută ca o mare realizare şi mărturisire de...

Supplex Libellus Valachorum (1791 și 1792)

Secolul al XVIII-lea a fost dominat de raţionalism, precum şi de regândirea locului şi rolului statului, a raporturilor dintre individ şi stat. Se acredita...

Tudor Vladimirescu, domnul fără coroană al Țării Românești

Tudor Vladimirescu este una dintre personalitățile gorjene emblematice pentru istoria românilor. Au trecut 201 ani de la măreața lui ridicare și năprasnica lui cădere,...

Ceremoniile primei încoronări regale în România, 10 mai 1881

România se află în pragul unei realităţi noi, a consacrării unui regat constituţional, apropiat ca statut de variantele occidentale. Era o schimbare „din mers”,...

In memoriam Ștefan Manea

Interviu realizat în anul 2015 și publicat în revista HOFIGAL nr. 60 - iunie-august 2018   O VIAŢĂ PETRECUTĂ ÎN LINIA ÎNTÂI, ÎN BĂTĂLIA PENTRU BINELE...

S-ar putea sa-ti placa si:

- Advertisement -