Adriana Stanciu-Petrescu sau  sufletul din ochii omului

Populare

Cum erau să ajungă, direct în Constituţie, texte din predici

Text: Daniel Bâlbă Impunerea căsătoriei „tradiţionale“ în Constituţia ţării ar fi fost văzută ca o mare realizare şi mărturisire de...

Adriana Stanciu-Petrescu sau  sufletul din ochii omului

De multe ori viaţa îţi scoate în cale oameni speciali sau care îţi lasa un sentiment de împlinire sufletească...

Nichita

Astazi 31 martie 2022  şi-ar fi aniversat  ziua de naştere  marele poet Nichita Stănescu… Sincer m-am gândit cine ar putea...

De multe ori viaţa îţi scoate în cale oameni speciali sau care îţi lasa un sentiment de împlinire sufletească așa este și Adriana Stanciu-Petrescu o fire calmă și plină de energie pozitivă care te privește cu căldură și simpatie.

Adriana este Public Speaker, trainer și Life Coach, psiholog cu peste 28 de ani de experiență în domeniul comunicării, în prezent este una din cele mai active personalități din domeniul dezvoltării personale. Experiența în comunicare și-a desăvârșit-o în industria publicității pentru numeroase branduri cunoscute pe piața românească: Connex, Dialog, Tuborg, Lipton, Levi’s și Șapte Seri.

Mereu aproape de oameni și de nevoia lor de performanță, în calitate de lector, Adriana Petrescu pregătește cursuri și seminarii pentru BPP Professional Education, afiliată Apolo, cea mai mare companie de training din lume.

Este autorul unor materiale de tip self help, lansează în 2011 volumul ”Exerciții pentru fericire” și în 2019, romanul ”Cea mai iubită dintre femei”. De asemenea semnează articole în calitate de editor invitat la www.eva.ro, www.empower.ro, www.informatiiprofesionale.ro, www.femina.ro, www.mami.ro sau apariții TV în cadrul emisiunilor dedicate dezvoltării intelectuale ale copiilor și adolescenților.

A fost nominalizată în decurs de doi ani în  ”Top 100 femei de succes din România” a fondat unul dintre cele mai apreciate publicații culturale ALtitudini și este implicată activ în acțiuni de caritate și voluntariat pentru ”CID- Copii în dificultate”, ”Habitat pentru România” și ”Let’t do it”.

Experiența cu oamenii și cu diferitele aspecte cu care se confruntă, face din Adriana unul dintre cei mai solicitați specialiști pentru misiunile de Asessment care privesc schimbările de strategie sau resurse umane din cadrul companiilor. Printre clienții importanți cu care s-au derulat misiunile, amintim Apex, FinEXpert, Cogep, RHS Holding .

Cariera Adrianei îmbină programele de Life Coach  și terapiile individuale cu proiectele de anvergură dedicate publicului larg. Proiectul ”Marea Schimbare” la care este inițiator oferă workshop-uri și conferințe privind subiecte care privesc dezvoltarea unei personalități armonioase și a unor relații echilibrate. Un alt proiect important este programul pentru consiliere vocațională în care sunt înscriși copiii cu rezultate deosebite și care sunt solicitați de marile universități internaționale.

Din 1 septembrie 2015 a devenit analist la postul de televiziune Antena Stars, post care are drept scop promovarea subiectelor de dezvoltare personală pentru marele public. Și din primăvara anului 2017 se alătură echipei de la B1TV și Antena 3 comentând fenomenul politic și social din România.

„Caută momente peste zi care te fac să simți măreția vieții. Nu este greu, îți propui să antrenezi mintea să surprindă frumosul, ineditul, culoarea, forma, mirosul, textura. Tot ceea ce ai fost învățat să nu vezi.

Marea păcăleală care ți s-a servit este că în viață trebuie să ai, totul să se înscrie în tipare perfecte. Tiparul jobului perfect, a partenerului perfect, a casei perfecte, a familiei perfecte, a chipului perfect. Și sigur ai observat că este o păcăleală. Viața este perfectă în sinea ei. În fiecare secundă te surprinde cu complexitatea ei. Respiri, trăiești, vezi. Poate niciodată nu au fost suficient de recunoscător că …vezi.

Marea păcăleală este să nu te bucuri de întreg ci să alergi după firimituri. Iluzia unei vieți, a unei relații, a imaginii de sine. Ce păcăleală….

Când vrei tot din viață, iei tot de la viață. Tot ce îți oferă, tot pe lângă care treci poate în fiecare zi.

Vezi? Uite o întrebare interesantă. Vezi viața și observi păcăleala în care poți fi atras?

Adriana-Stanciu Petrescu

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Cum erau să ajungă, direct în Constituţie, texte din predici

Text: Daniel Bâlbă Impunerea căsătoriei „tradiţionale“ în Constituţia ţării ar fi fost văzută ca o mare realizare şi mărturisire de...

Adriana Stanciu-Petrescu sau  sufletul din ochii omului

De multe ori viaţa îţi scoate în cale oameni speciali sau care îţi lasa un sentiment de împlinire sufletească așa este și Adriana Stanciu-Petrescu...

Nichita

Astazi 31 martie 2022  şi-ar fi aniversat  ziua de naştere  marele poet Nichita Stănescu… Sincer m-am gândit cine ar putea să povestească despre  universul său...

Muzeul Ouălor „Lucia Condrea”

Muzeul Ouălor „Lucia Condrea” (Eggs Museum „Lucia Condrea”) din Moldovița, Bucovina, este singurul muzeu de autor din lume cu lucrări originale semnate de artista...

Supplex Libellus Valachorum (1791 și 1792)

Secolul al XVIII-lea a fost dominat de raţionalism, precum şi de regândirea locului şi rolului statului, a raporturilor dintre individ şi stat. Se acredita...

S-ar putea sa-ti placa si:

- Advertisement -